FeHoVa PLUSZ: 2021. szeptember 30 – október 3.


2021. július 08. , HUNGEXPO Zrt.

2021. szeptember 25. és október 14. között kerül megrendezésre az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás, melynek központi programsorozata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén várja az érdeklődőket. 

A világkiállítás központi rendezvénye és széles programkínálata mellett 2021. szeptember 30 - október 3. között kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ.

Ezen a 4 napos rendhagyó eseményen felsorakoznak a vadászat, horgászat és természetjárás képviselői. Közel 100 cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait, hogy a látogatók újra találkozhassanak kedvenc, rég nem látott kiállítóikkal, esetleg újakat ismerhessenek meg, kedvükre nézelődhessenek, válogathassanak a széles kínálatból, hogy az élménydús nap végén egy régen áhított sörétes puskával, vadászkalappal, könyvvel, orsóval, horgászbottal vagy egy kedves vásárfiával térhessenek haza. 

A vásárlási lehetőség is csábító, de számos más érv is amellett szól, hogy a vadászok és horgászok kilátogassanak a világkiállításra a FeHoVa PLUSZ hétvégéjén:
A 4 nap alatt folyamatosan zajlik majd a Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferencia, az ágazatban meghatározó magyar és külföldi előadókkal, szakértőkkel.
Az idén 30 esztendős Magyar Vadászlap előfizetői akcióval várja a látogatókat, melynek sorsolására október 3-án kerül sor. Az Erdő-Mező.hu a FeHoVa-n már hagyományosnak mondható gyermekfoglalkoztatóval szórakoztatja majd az apróságokat, és felállítja a „Szerintem az erdő” elgondolkodtató fotófalát is.  
A 20 éve alapított Világjáró Magyar Vadászok Klubja dedikálással és könyvbemutatókkal készül standján. Dr. Gergely Imre „Vadászatok 64 vármegyéből” és Maderspach Kinga „Maderspach Viktor életéről” című könyve mellett nyomtatva veheti kezébe az olvasó a Világjáró Vadászok Klubjának elmúlt 20 évének válogatott történeteit. 
A Hunor magazin szervezésében Lipp Adrienn, Tengerdi Győző, illetve Molitorisz Károly is várja majd az olvasókat.
Lesznek versenyek is, hiszen a Kiállítási Központ G pavilonjában sorakoznak majd fel Európa legszebb preparátumai, vasárnap pedig (október 3-án) bárki szurkolhat a Szarvasbőgő Európabajnokság döntőseinek. Szintén a G pavilonban kap helyet a „Vadászat a 21. században – fegyverkiállítás” is. 
A D pavilonon osztoznak a halak és a kutyák, míg a Kincsem Parkban a sólymoké, lovaké és elöltöltő fegyvereké a főszerep, bemutatókkal, előadásokkal, lőtérrel. 

Találkozzunk szeptember 30. és október 3. között a HUNGEXPO-n!

A FeHoVa PLUSZ kiemelt média partnere a Nimród Vadászújság. 

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem lesz elérhető a nagyközönség számára személygépjárművel. A megközelítésről bővebb információ itt olvasható: https://onewithnature2021.org/megkozelites 

A világkiállításra elővételben vásárolható belépőjegy a rendezvény honlapján. A kedvezményekről részletes leírás a https://hungexpo.hu/events/egy-a-termeszettel-vadaszati-es-termeszeti-vilagkiallitas/ oldalon található.

Bővebb információ, részletes program és online jegyvásárlás: www.fehova.hu/fehova-plusz